דצמבר 2017 – עיצוב לפייסבוק

את חודש דצמבר 2017 הקדשתי לעיצוב לפייסבוק.
כדי להמחיש את כוחו של העיצוב העליתי כל יום טיפ עם פוסט מעוצב ופה למטה, מתחת לטקסט, ריכזתי את כל העיצובים שהכנתי במיוחד.
את העיצובים יצרתי באתר Picmonkey ובאתר Crello.

אם אתם עדיין לא מכירים את האתרים שבהם ניתן לעצב בכיף ובאופן עצמאי, אתם מוזמנים להכנס לעמוד הזה. פה ריכזתי אתרי עיצוב ואני מעדכנת את העמוד בכל הזדמנות.

במהלך החודש סיימתי את הקורס שמלמד 'איך לעצב קאבר לפייסבוק' והעליתי אותו לאתר.
תוכלו לראות מה בדיוק הקורס מציע ממש כאן

ולסיום החודש ערכתי 'לייב' עם סער ברעם שהוא מומחה פייסבוק.
ללייב קראנו: 'כשעיצוב ופייסבוק נפגשים' ועל זה בדיוק שוחחנו במפגש המשודר.
את הלייב ערכתי לפוסט כדי שמי שמעדיף יוכל לקרוא את הדברים החשובים שנאמרו בלייב.
את הפוסט תמצאו כאן ובסופו מחכה לכם גם הלייב עצמו אם בא לכם לראות…

פוסטים מעוצבים לפייסבוק

אלה הפוסטים שעיצבתי והעליתי לעמוד העסקי שלי במשך החודש.
אם תלחצו על העיצוב הוא יפתח בפניכם בגדול.

אהבתם את הפוסט? שתפו את חבריכם:

הרשמו לעדכונים על פוסטים והדרכות חדשות >>

עוד פוסטים שמלמדים איך לעצב

הרשמו לעדכונים על פוסטים והדרכות חדשות

פוסטים אחרונים

"נעים מאוד, שמי שי לב ארי ואני מנהל יחד עם אשתי גלי חוג אנגלית ייחודי מסוגו בארץ שמשלב שיחות אונליין עם תלמידים מארה"ב.
החוג שלנו פועל שלושה עשורים ובמרוצת השנים נעזרתי במומחים רבים לשיווק החוג באמצעי המדיה השונים.

אני יכול לומר בבטחה, לאור הניסיון העשיר שצברנו, שמרגע שהכרנו את רונה והתחלנו לעבוד יחד, ראינו שינוי דרמטי ומפתיע שלא הכרנו בעבר.

בעבר הייתי שולח לגרפיקאית או ליוצר הסרטונים את מה שאני רוצה לפרסם והיינו משקיעים שעות עבודה רבות עד שהגענו למוצר המוגמר.
לא תמיד זה היה לטעמי והיה נדרש זמן עבודה נוסף לדייק את הסרטון או את המודעה.

כיום העולם השתנה ומי שמובילה את הקדמה ועשתה מבחינתנו מהפכה של ממש בעסק באמצעות תוכנת Canva זו רונה שהנה בעלת מומחיות שהדהימה את שנינו.

העבודה המשותפת, העלאת הרעיונות וגיבושם תוך כדי העבודה יחד מאפשרים לי לראות באופן מידי את התוצאה ולהחליט אם היא מתאימה או לא, ככל שעבדנו יחד, רונה הכירה לעומק טוב יותר את העסק והתחלנו ליצור כמות תכנים גדולה, כך למשל באינסטגרם, יצרנו שפה אחידה לפוסטים שלנו בצבע אחיד ששומרים על קו מגובש.

זה פשוט נהדר אין לי מילים לומר עד כמה התוצרים שקיבלנו כל כך איכותיים!

סוף סוף לאחר שנים רבות הגענו למקום שבו אנו כל כך מרוצים מהתוצאה. העבודה עם רונה כל כך נעימה ובנוסף להיבט המקצועי אנו מקבלים גם ייעוץ וגם חשיבה משותפת, אנו כך מרווחים מכל העולמות, פשוט תענוג. אני ממליץ לכם לעבוד עם רונה בחום רב."